Mousserende hibiscus-te

Mousserende hibiscus-te

INGREDIENSER

  • 2 spsk tørrede hibiscusblade
  • 1,2 dl varmt vand
  • 20 ml agavesirup
  • 1/8 tsk rosenvand
  • 30 ml limesaft
  • 0,6 dl C8 vand med kulsyre
  • Limeskiver
  • Rosenblad
  • sukker til pynt

METODER

  1. Bring vandet i kog, skru ned til lav varme, og tilsæt hibiscusblade.
  2. Tag den af varmen, og lad den trække i mindst 5 minutter, tilsæt derefter agavesirup, og lad den køle af.
  3. Bland i mellemtiden de tørrede rosenblade og sukker i en lille form.
  4. Kør en limeskive ned langs siden af et serveringsglas, og dyp derefter glasset i blandingen af sukker og rosenblade.
  5. Si hibiscusteen, og hæld den i det forberedte glas, og tilsæt derefter limesaft og rosenvand.
  6. Når alt er blandet, tilsættes is, og der toppes med Carbon8 danskvand.
  7. Pynt med limeskiver, og nyd det.