Mousserende hibiscus-te
INGREDIENSER
- 2 spsk tørrede hibiscusblade
- 1,2 dl varmt vand
- 20 ml agavesirup
- 1/8 tsk rosenvand
- 30 ml limesaft
- 0,6 dl C8 vand med kulsyre
- Limeskiver
- Rosenblad
- sukker til pynt
METODER
- Bring vandet i kog, skru ned til lav varme, og tilsæt hibiscusblade.
- Tag den af varmen, og lad den trække i mindst 5 minutter, tilsæt derefter agavesirup, og lad den køle af.
- Bland i mellemtiden de tørrede rosenblade og sukker i en lille form.
- Kør en limeskive ned langs siden af et serveringsglas, og dyp derefter glasset i blandingen af sukker og rosenblade.
- Si hibiscusteen, og hæld den i det forberedte glas, og tilsæt derefter limesaft og rosenvand.
- Når alt er blandet, tilsættes is, og der toppes med Carbon8 danskvand.
- Pynt med limeskiver, og nyd det.