Købs- og leveringsbetingelser

Købs- og leveringsbetingelser

 

Her kan du læse om vores købs- og leveringsbetingelser.

Generelt

Forsendelsesgebyr 55 kr. Fri fragt på ordrer over 500 kr.

 

  • Alle priser i webshoppen er inklusive moms.
  • Alle varer forbliver Carbon8 Nordics ejendom, indtil fuld betaling er modtaget.
  • Alle forsøg på svindel bliver altid meldt til politiet. Vores butik forbeholder sig ret til at annullere et køb, hvis der er mistanke om svindel.
  • Vi tager forbehold for eventuelle trykfejl på hjemmesiden.

 

Betalingsmetoder

Du vælger betalingsmetode, når vi har modtaget din ordre.

 

1. kortbetaling med VISA eller MasterCard

 

Du kan altid føle dig tryg, når du betaler med kort hos os. Vi samarbejder med Klarna og DIBS Payment Services, Nordens førende udbydere af online betalingstjenester, som er certificeret i henhold til Payment Card Industry Data Security Standard (PCO-DSS). Når du betaler med kort, bliver du sendt til en sikker side via SSL-certifikat, hvor du sikkert kan indtaste dine kortoplysninger og gennemføre betalingen. Når betalingen er godkendt, bliver du sendt tilbage til Ratio Coffees hjemmeside, hvor du modtager en bekræftelse på, at købet er gennemført.

2. Faktura, betaling 30-60 dage med Klarna.

Når du vælger at betale med faktura, giver vi dig mulighed for at betale 30 eller 60 dage fra den dato, hvor vi sender varerne eller kvitteringen for levering, eller fra den tilgængelige dato for tjenesterne eller det digitale materiale. Vi overdrager vores krav på betaling for dit køb til Klarna Bank AB (“Klarna”). Klarna sender dig en betalingsinstruks, hvor du skal betale direkte til Klarna. Kontaktoplysninger og yderligere information om Klarna findes på klarna.se.

Hvis du tidligere har valgt at tilmelde dig Klarnas samlingstjeneste Månadsfaktura, vil fakturaen i stedet blive inkluderet i din månedlige faktura. Det betyder, at alle de fakturakøb, du foretager i en given periode, samles på én samlet faktura i stedet for at blive sendt som separate fakturaer pr. køb. Kredittiden på hver enkelt faktura, der indgår i samlefakturaen, varierer mellem 14-45 dage, afhængigt af hvornår i aggregeringscyklussen købet blev foretaget, og varerne/tjenesterne blev leveret/forsendt. Alle fakturakøb, der er aktiveret før skæringsdatoen, samles på én månedlig faktura. Fakturakøb, der aktiveres efter skæringsdatoen, vises på den næste månedsfaktura.

3. Delbetaling med Klarna.

I samarbejde med Klarna tilbyder vi muligheden for at opdele din betaling mellem 3 og 48 måneder. Læs Klarnas fulde vilkår og betingelser her.

 

Leverancer

Vi sender alle vores pakker med DHL eller DB Schenker, som leverer forsendelsen til din nærmeste agent. Normal leveringstid fra vores lager er 2 arbejdsdage.

 

Ikke-afhentede pakker

Vi opkræver 300 SEK for varer, der ikke afhentes. Hvis du annullerer ordren, når pakken allerede er sendt fra os, skal du hente den og sende den tilbage til os, ellers registreres pakken som ikke modtaget og debiteres automatisk.

Transportskader

Alle pakker, der forlader os, er forsikrede. Hvis pakken og/eller dens indhold er beskadiget, når du modtager den, skal du straks anmelde det på stedet. Hvis du har åbnet pakken og opdager, at noget er beskadiget, bedes du tage et billede, der viser skaden, og vedhæfte det i en e-mail til: info@lindenbaum.se.

Når du returnerer pakker til os, bærer du selv transportrisikoen. Hvis produktet er beskadiget, skal du sende det tilbage til os, så sender vi dig et nyt produkt. Vi afholder forsendelsesomkostningerne for beskadigede pakker.

 

Ret til annullering

Kunden har altid 14 dages fortrydelsesret i henhold til loven for alle online- og andre salg af varer uden for fast forretningssted. Carbon8 Nordic tilbyder altid 90 dages fuld fortrydelsesret. Fortrydelsesretten gælder kun, hvis varerne og den originale emballage er ubeskadigede, men i overensstemmelse med loven har kunden altid ret til at håndtere varerne på den måde, der er nødvendig for at opdage deres egenskaber og funktion.

Hvis du fortryder dit køb og returnerer et produkt til os, refunderer vi købsbeløbet, men vi har ret til at fratrække et eventuelt værditab, der er opstået som følge af unødvendig brug af produktet med henblik på at teste dets egenskaber og funktion. Værditabet vurderes fra sag til sag. Fortrydelsesfristen løber fra den dag, kunden modtager varen.

Du er som kunde ansvarlig for risikoen ved returforsendelse: Denne risiko omfatter blandt andet, hvis produktet beskadiges eller går tabt under transporten.

 

Vend tilbage

For at foretage en returnering skal du altid kontakte vores kundeservice.