Sodavand med appelsin og ingefær

Sodavand med appelsin og ingefær

INGREDIENSER

  • 45 g frisk ingefær, skrællet og skåret i skiver
  • 1 spsk ahornsirup
  • 6 møntblade
  • 2 tsk æblecidereddike
  • Saft af 1 appelsin
  • 80 ml kulsyreholdigt vand fra Carbon8
  • Skive af appelsin
  • 1 kvist mynte
  • Kandiseret ingefær

METODER

  1. Saml myntebladene, og læg dem i en cocktailshaker. Tilsæt frisk ingefær og ahornsirup til cocktailshakeren sammen med myntebladene, og rør rundt.
  2. Tilsæt æblecidereddike, appelsinjuice og is, og ryst i 10 sekunder.
  3. Hæld blandingen over is i et serveringsglas, og top med Carbon8 danskvand.
  4. Rør forsigtigt rundt, og pynt med myntekvist, appelsinskive og kandiseret ingefær.