Cocktail med blåbær og ingefær
INGREDIENSER
Ingefærsirup
- 1 dl ingefær, vasket og hakket
- 2 dl vand
- 3,5 dl granuleret sukker
- 1 lime eller citron, presset
Cocktail med blåbær og ingefær
- 240 ml ingefærsirup
- 4,75 dl blåbær
- 8 blade mynte
- et par stænk orange bitter
- 700 ml kulsyreholdigt vand fra Carbon8
METODER
- Kom ingefær og vand i en mellemstor gryde. Bring det i kog, skru ned for varmen, og lad det simre i 15 minutter.
- Tilsæt sukker, og lad det simre videre i 10 minutter. Tag det af varmen, og si det. Bland ingefærsirup med lime- (eller citronsaft).
- Til mocktailen: Tilsæt ingefærsirup, blåbær, orange bitter og mynteblade i beholderen. Bland dem. Tilsæt is, og fyld op med Carbon8 danskvand.