Cocktail med blåbær og ingefær

Cocktail med blåbær og ingefær

INGREDIENSER

Ingefærsirup

  • 1 dl ingefær, vasket og hakket
  • 2 dl vand
  • 3,5 dl granuleret sukker
  • 1 lime eller citron, presset

Cocktail med blåbær og ingefær

  • 240 ml ingefærsirup
  • 4,75 dl blåbær
  • 8 blade mynte
  • et par stænk orange bitter
  • 700 ml kulsyreholdigt vand fra Carbon8

METODER

  1. Kom ingefær og vand i en mellemstor gryde. Bring det i kog, skru ned for varmen, og lad det simre i 15 minutter.
  2. Tilsæt sukker, og lad det simre videre i 10 minutter. Tag det af varmen, og si det. Bland ingefærsirup med lime- (eller citronsaft).
  3. Til mocktailen: Tilsæt ingefærsirup, blåbær, orange bitter og mynteblade i beholderen. Bland dem. Tilsæt is, og fyld op med Carbon8 danskvand.