Denne Dragon Fruit Mojito er et dristigt, forfriskende twist på en klassiker – og den bliver endnu bedre med Carbon8’s rene kulsyreholdige vand.
INGREDIENSER Dragonfruit Mojito
Til hyben:
- 0,5 dl granuleret sukker
- 60 ml dl vand
- 0,5 dl spiselige, tørrede rosenblade
- 3-4 tørrede hibiscusblomster
- ½ tsk vaniljeekstrakt
Til mocktailen.
- 60 ml rosensirup
- 1 lime, skåret i fire stykker
- 4 kviste mynte
- Kød fra ½ dragefrugt (helst pink pitaya)
- 60 ml sommerfugleærte
- 120 ml kulsyreholdigt vand fra Carbon8
- Limeskiver + myntekvist til pynt
METODER
Til hyben:
- Bring sukker og vand i kog, tilsæt rosenblade + hibiscus, lad det trække i 10-15 minutter, si det fra, og rør derefter vanilje i.
Til mocktailen:
- Bland rosensirup, dragefrugt, lime og mynte i et highball-glas.
- Tilsæt is, hæld butterfly ærte-te over og top med Carbon8’s sprøde, mineraliserede bobler. Pynt og nyd.