Mojito med dragefrugt

Denne Dragon Fruit Mojito er et dristigt, forfriskende twist på en klassiker – og den bliver endnu bedre med Carbon8’s rene kulsyreholdige vand.

INGREDIENSER Dragonfruit Mojito

Til hyben:

  • 0,5 dl granuleret sukker
  • 60 ml dl vand
  • 0,5 dl spiselige, tørrede rosenblade
  • 3-4 tørrede hibiscusblomster
  • ½ tsk vaniljeekstrakt

Til mocktailen.

  • 60 ml rosensirup
  • 1 lime, skåret i fire stykker
  • 4 kviste mynte
  • Kød fra ½ dragefrugt (helst pink pitaya)
  • 60 ml sommerfugleærte
  • 120 ml kulsyreholdigt vand fra Carbon8
  • Limeskiver + myntekvist til pynt

METODER

Til hyben:

  1. Bring sukker og vand i kog, tilsæt rosenblade + hibiscus, lad det trække i 10-15 minutter, si det fra, og rør derefter vanilje i.

Til mocktailen:

  1. Bland rosensirup, dragefrugt, lime og mynte i et highball-glas.
  2. Tilsæt is, hæld butterfly ærte-te over og top med Carbon8’s sprøde, mineraliserede bobler. Pynt og nyd.